Palvelut

 

Tarjoamme lounaan lisäksi aamiaista sekä tuoreita makeita ja suolaisia leivonnaisia kahvin sekä haudutetun teen kera.

Meiltä voit myös ostaa lounasruokaa ulos ennakkotilauksella. Tulevan viikon lounaslista löytyy facesta Katrin Keittiö sivuilta

Lisäksi toimintaan kuuluu cateringpalvelut. Järjestämme täällä koulun tiloissa pieniä juhlia (max. 30 hlö) ja toimitamme myös tilauksesta ruokaa sekä leivonnaisia pääkaupunkiseudun alueella sinun omiin juhliisi. 

Voit tilata ns. "täyden palvelun" juhliisi. jolloin sinun ei tarvitse murehtia riittääkö ruoka, onko pöydät siistejä ja kuka siivoaa sotkut ja tiskaa tiskit. Me hoidamme kaiken puolestasi.

Myös lasten synttärit ja muut juhlat hoituvat meidän kautta erilaisilla teemoilla. Tiloistamme löytyy iWall, biljardipöytä, iso jumppasali jossa mahdollista järjestää esim. norsufutis tai sählypelejä tai vaikka neppiskisat. Ja yhteistyössä kivaajuhliisi.fi n kanssa saamme paikalle vaikka yksisarvispomppulinnan jos sankari niin haluaa.

Alkoholijuomat joudut ostamaan itse, mutta me huolehdimme niiden tarjoilusta niin halutessasi.

Yrityksesi kokoukset, tykypäivät tai kaveriporukan räätälöidyt tapahtumat onnistuvat myös, kunhan varaus tehdään ajoissa.

Lisäksi tarjoamme yöpymistä ulkona Tentsile-puuteltassa. Yöpymiseen kuuluu iltapala ja aamiainen joko ulkona tai sisätiloissa.